1 Div. Sejr over Køge

1 Div. Sejr over Køge

Efter et stort nederlag til topholdet Virum gav det lidt af et wakeup call i forhold til hvor meget vi egentligt investere som hold. Vigtigt set i lyset af at skulle møde et af rækkens stærkest scorende hold Køge, der inden dagens kamp lå nummer 3.

Rosteren til dagens kamp:

Justas Pasys

Bo Arentoft

Casper Ishøi

Aleksander Dokkedal

Alexander Andersen

Nebojsa Mitrovic

Andreas Olsen

Oliver Strøh

Mads Philipsen

Djordje Pecanac

Zeljko Marsenic

Nicklas Rytter

Køge er det hold i rækken der er mest giftige når de kommer igang, så det var vigtigt at sidde tæt på dem hele tiden og kontrollere deres flow.

Vi starter med højt og aggressivt pres på bolden og specielt Køge´s Nerius Brasas og Zybartas. Det falder ikke særligt godt ud og Brasas ligger ud med nogle nemme scoringer. I den anden ende gør Nicklas Rytter det rigtig godt med agressive bevægelser under kurven. Perioden bølger frem og tilbage, men det er tydeligt at Køge har svære ved at få de rigtige looks. Aleksander Dokkedal slutter godt af og har holdets sidste 7 point.

21-20

Det agressive forsvar skaber et godt momentum og fornemmelsen er god, så god at holdet kommer flyvende ud af starthullerne og vinder de første 5 minutter af anden periode 20-6 Specielt Casper Ishøi er dominerende med 8 point men også tager et kæmpe slæb i forsvaret. Oliver Strøh ligger et godt pres på Køge´s Zybartas, der god kaster nogle fejl af sig. Køge får reddet stormen lidt af med at komme på linien ved holdfejl. 11-28 (32-48)

Selvom perioden ender godt, så ved vi alle at Køge er et af de hold i rækken man ikke skal give momentum til. Specielt skulle vi have fokus på holde frie skud nede.

Vi kommer alligevel ud med en lidt fattig energi, og det tager Zybartas og Brasas sig af og med et angreb uden nerve og fokus ender de første fem minutter 9-2 til Køge. Men som i første halvleg ridder forsvaret stormen af og et par steals til nemme scoringer skaber vi momentum og ender med at tabe perioden med 15-14.

Køge bruger sidste periode på en passiv 2-3 og 3-2 zone, til tider gør vi det godt og skytterne viser agressivitet med tre´ere fra Aleksander Dokkedal men også Andreas Olsen med 3 3ere i træk (den ene fejlagtigt dømt ude) Ellers bliver Alexandersen ved med at gøre det onde imod Zone med sine penetreringer og Mads Philipsen med sine utallige rebounds. 16-22

21-20

11-28

15-14

16-22

Aleksander Dokkedal 19, Casper Ishøi 12, Alexander Andersen 13, Nicklas Rytter 9, , Mads Philipsen 7, Oliver Strøh 6, Andreas Olsen 6, Zeljko Marsenic 4, Nebojsa Mitrovic 3, Djordje Pecanac 2

Straffe 2/3 66,6 %

Fejl Køge 14 – BMS/Falcon 25

Alt i alt en flot kamp, hvor sejren godt kunne have blevet endnu større. Super indstilling som vi skal bringe videre til næste gang imod BMI Bloodhounds.