Basket Søndag: 2 kampe

Søndag d. 16/2 er både BL holdet og 1. divisions holdet i aktion.

Basketliga holdet spiller kl. 15.15 grundspillets sidste kamp mod Sisu i Kildeskovshallen. BFX ligger for tiden på 9. pladsen, men kun 2-4 points bag ved Næstved, Sisu, Hørsholm og Aalborg. Kampen om de sidste 4 slutspilspladser blandt disse 5 hold er således meget intens og med kun 6 kampe igen af grundspillet kæmper alle holdene indædt om at hvert eneste point. I det indbyrdes regnskab står den 1-1 mellem holdene, så vinderen af denne kamp vil ikke alene få 2 vigtige points, men også få fordelsplaceringen i det tilfælde af at de to hold skulle ende á point.

1. Divisionsholdet har Søndagskamp kl. 16 mod BMI Bloodhounds. Oprykkerne fra Bede-Malling lidt syd for Århus, har haft en rimelig debut i 1.division, men har ikke formået at vinde de tætte kampe. Lige pt. ligger de på 9. pladsen under slutspilsgrænsen. I sidste opgør vandt BMS med 4 point, men BMS/Falcon har vist at på dagen kan holdet slå selv de bedste hold så det er umuligt af forudsige resultatet på denne kamp, selvom om hjemmeholdet er favoritter.

Vi ses i  hallerne på Søndag.