1. Division: Slutspil i næste uge!

Sidste kamp i 1. divisions grundspillet er nu fredag aften i Skovlundehallen kl. 20.30. Et lokal opgør mod Glostrup.  Men med weekendens ude-kamp mod Lemvig, (der gav en sikker sejr til Lemvig) ender BMS-Falcons 1. divisionshold helt sikkert med en placering i grundspillet som nummer 7.

Sæsonen og resultaterne har været præget at ydre omstændigheder, så som skader på centrale spillere og udskiftninger på væsentlige spiller pladser i midten af sæsonen. Og her efter jul er der både vundet over top hold og tabt til under-midten hold, i sådan en grad så man må sige at BMS-Falcon nok kan slå hvert eneste hold i rækken, hvis de rammer dagen..men også kan tabe til de fleste.

I år har 6 holdt meldt sig til slutspillet, og her ser det ind til videre ud til BMS-Falcon får lov til at møde Køge i bedst af 3 kampe, først allerede i næste uge i Køge. HVIS køge skulle tabe sin sidste kamp mod Solrød (kunne godt ske) OG Lemvig ville slå topholdet Virum i Virum (nok ikke sandsynligt) kunne modstanderen godt blive Lemvig…men indtil videre ser det ud til at det er Køge.

BMS-Falcon spillede sidste kamp mod Køge for 2 uger siden, hvor holdet stressede Køges hold af Litauere til en sejr på 20 points. Så selv om Køge ender på 3. pladsen og BMS-Falcon endte på 7. pladsen må denne kvartfinale serie siges at være fuldstændig åben.

Hold øjnene åbne for kamp dage og tidspunkter, for når vi når ind i slutspillet går det ligepludseligt stærkt.

Vi ses i hallen:

Næste kamp Fredag d. 7/3 kl. 20.30 i Skovlundehallen BMS-Falcon mod Glostrup