Ligaen: Kan stadig nå det

Med en rigtig god indsats i dagens Basketliga kamp mod Randers, der resulterede i en sejr mod rækkens nummer 2, fik BMS-Falcon holdet sat liv i håbet om at nå slutspillet, med kun 3 kampe tilbage at spille.

Efter at have tabt stort til to hold man kunne have håbet på sejre over (Sisu og Aalborg), havde de fleste vel indstillet sig på at holdet skulle spille nedrykningsspil. Men altså ikke spillerne. Med en god bred indsats, der blev ledet af Robert Thurman der dominerede under kurven i begge ender (27pts, 17 rebounds) blev et noget uoplagt Randers hold altså sat på plads og ikke mindst viste at basketligaen i år nok har været den mest ligebyrdige i mange år.

Med dette resultat, kan man som BMS-Falcon fan begynde at drømme igen….Fordi:

Hvis BMS-Falcon kan slå Horsens i fjernsynskampen nu på Torsdag og herefter slå Værløse, vil holdet have 20 point i alt inden sidste kamp….mod Svendborg.

Lige nu ligger Hørsholm på 18 points…men de har Værløse, Aalborg og Randers til sidst, og mon ikke de nok skal få mindst 2 point her. Og med 20 point ville de placere sig over BMS-Falcon da Hørsholm fører indbyrdes.

Aalborg ligger på 20 point og er inde i en god time. Skulle de tabe alle deres sidste kampe og BMS-Falcon havde 20 point ville Aalborg igen ligge over, da indbyrdes opgør er til Aalborg favør.

Sidste mulighed er Team Fog Næstved, som i deres sidste 3 kampe skal møde: SISU, Randers og Horsens. Alle hold der ligger over TFN. Hvis disse kampe tabes ender TFN med 20 point og i indbyrdes opgør mod BMS-Falcon er BMS-Falcon afgjort bedst…..

Så BMS-Falcon kan stadig nå det….hvis Horsens besejres nu på Torsdag og Værløse nu på Lørdag OG Næstved taber de næste 3 kampe.

Og hvor sandsynligt er det:

Horsens har haft en meget pauver Februar. 2 point sejr over Hørsholm og 9 point over værløse og nederlag til Bakken, Randers og Aalborg. Så jo de kan slås.

Værløse bør slås.

Og Team Fog har været yderst svingende… så slet ikke umuligt at de kan tabe de 3 sidste kampe og derved ende i nedrykningsspillet.

Spændingen stiger!