1. Div: To tætte kampe

Det blev til to meget tætte kampe i slutspillets kvartfinale mod Stevnsgade. Men desværre havde Stevnsgade overskuddet i de sidste par minutter i begge kampe til at sikre sig en plads i semifinale spillet.

Første kamp blev spillet i Tirsdag i Nørrebrohallen, og endte med en kamp på Stevnsgades præmisser, men hvor BMS/Falcon når indenfor 5 point i de sidste par minutter. Desværre vil bolden ikke i kurven når den skal og Stevnsgade tager den første vigtige sejr.

Kampen i Skovlundehallen havde BMS/Falcon som det toneangivende hold, der førte med hele 13 point ved halvlegen. Men langsomt åd Stevnsgade sig ind og kunne konstate en føring med 7 minutter igen. Herefter spillede holdende lige op indtil det sidste minut hvor Stevnsgade kom foran med 5. BMS/Falcon fik dog ædt sig ind, og med en scoring i sidste forsøg, ville de have sikret sig en 3. kamp. Men sådan skulle det ikke være. Stevnsgade vandt med cifrene 79-81, og BMS-Falcon spillernes 1.divisions aktiveter er færdig for i år.

Og med denne kamp slutter også BMS-is-Back’s aktiviteter for i år. Vi takker alle der har været med til at støtte op omkring holdet i år. Spillere, Trænere, Ledere, Hjælpere, Årskort-holdere, Sponsorer og Tilskuer. Tak for en masse gode oplevelser og i særdeleshed en masse spændende kampe med god stemning.