Frivillige

Herrerholdet er utroligt af hængige af at der er frivillige der er villige til at hjælpe til.

Jo flere frivillige vi er, jo flere og større ting kan vi opnå. Og jo mere overkommelig bliver hver enkelt opgave.

Lige nu har brug for

  • Frivillige til kamparrangementerne
  • En bogfører til projektet
  • Frivillige til Tilskuer gruppen, der sørger for at folk i området kommer til kampene.

Læs mere herneden for

1) Frivillige til kamparrangementerne: specielt til opstilling og nedtagning hvor det er lige nu er de samme der altid gør det. Meld jer til karsten@milani-joensen.dk…hvis du kunne tænke at hjælpe til en gang imellem med dette.

2) Bogfører til projektet. BMS ville meget gerne have at BMS-is-Back regnskabet blev ført uafhængigt af BMS regnskabet. Det betyder at vi har brug for en person der i samarbejde med Betina (BMS Kasserer), Lars( BMS formand) og Karsten (BMS-is-Back leder) vil stå for at 1) betale regninger og refusioner, 2) bogføre regninger i et excel regneark, og 3) føre et moms-regnskab således at vi kan få moms-retur.

Der er ca. 10-15 transaktioner om måneden…så det er meget overkommeligt. Og selvfølgelig skal vi nok hjælpe til.

3) Tilskuer-gruppen: Vi leder efter en gruppe af 4-5 personer der kan videreføre vores arbejde med at få sat plakater op og få delt fribilletter ud til skoler, sponsorer og ander områder. Det er blevet gjort nu, så vi ved godt hvordan det skal gøres, men det er Hold-gruppen og Sponsor-gruppen der har gjort det…og de skal videre med deres fokusområder. Så derfor har vi brug for personer til Tilskuer-gruppen. Skriv til karsten@milani-joensen.dk for at høre nærmere.